tiistai 11. heinäkuuta 2017

Sisähommia ja ulkoverhouspanelointia


Viimeksi päiviteltiin kuvia siitä, kun sisähommia oli aloitettu ja tuulensuojalevyt oli saatu asennettua.
Muutamassa viikossa työmiehet ovat päässeet hurjasti eteenpäin ja tällä hetkellä mennään jo näin pitkällä. Ulkoverhouspaneeli on jo kahdella seinällä ja myös ikkunoita on asennettu oikeille paikoilleen.




Ulkoverhouksen lisäksi myös sisällä on laitettu kaikki valmiiksi lattiavalua varten, joka tehtiin eilen 11.7. Siitä tulee kuvia vielä myöhemmin. Ennen lattian valua tehtiin tarvittavat läpiviennit alapohjasta, asennettiin lattialämmityksen putket, eristettiin lattia ja kaiverrettiin eristeihin reitit vesiputkille. Myös sähköjohtojen putkituksia voidaan asentaa lattiavaluun esim. keittiön saareketta varten.





Yläkertakin alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan, vaikka tässä kuvassa ei vielä näy sisäseinien paikkoja. Yläkerran kaiteet ovat jo oikeilla paikoillaan ja myös ikkunapaikat ovat havaittavissa oikeilta paikoiltaan. Valoa ei ainakaan tästä kodista tule uupumaan!


Lattialämmitysputket paikoillaan alakerrassa, odottamassa lattiavalua. 



Viimeisenä vielä fiilistelykuva yläkerran parvekkeelta ilta-auringon aikaan. Aurinko laskee aivan upeasti messualueen taakse, jossa hyvällä kelillä näkymät ovat todella kauniit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti